Informatiepagina's

Corona

Als maatregel om het aantal besmettingen met het coronavirus (COVID-19-virus) te beperken zijn alle kinderopvanglocaties gesloten tot en met 28 april. Ouders werkzaam in een cruciale beroep kunnen nog wel gebruik maken van de kinderopvang. Alle ouders krijgen hun eigen bijdrage die ze betalen voor de kinderopvang terug. Kijk ook op de site van de Rijksoverheid voor vragen en antwoorden over het coronavirus en kinderopvang.

Voor de lijst met cruciale beroepen zie de volgende lijst: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-kinderopvang/cruciale-beroepen

Let op: schoonmaakwerk zien wij niet als een cruciale beroepsgroep en staat ook niet opgenomen in de lijst met cruciale beroepsgroepen en of vitale processen. Er zou eventueel in overleg een uitzondering gemaakt kunnen worden voor schoonmaakwerk in ziekenhuizen. 

Vanaf 11 mei 2020 zijn de kinderen weer welkom bij Kinderopvang HAPPY. Wij zijn op moment bezig met het uitwerken van maatregelen/opstellen van een protocol met betrekking tot het Coronavirus. Al onze ouders zullen de protocol zo spoedig mogelijk van ons ontvangen. 
Share our website