Informatiepagina's

De locatie

Kinderopvang Happy in Rotterdam Zuid
Het adres van kinderopvang Happy is: Polslandstraat 143A, 3081 TM in Rotterdam. Let op! Onze ingang is om de hoek gelegen aan de Bas Jungeriusstraat 31. 
 
Het pand ligt in een rustige buurt, op een minimale loopafstand van winkelcentrum Zuidplein. Bovendien is het centraal gelegen vlakbij o.a. het  zwembad Charlois, Centrum voor Jeugd en Gezin Charlois en basisschool De Akker.
 
Het gebouw is compleet  gerenoveerd om het geschikt te maken voor de kinderopvang. De groepsruimte is zeer open door een hoge plafond en grote ramen waardoor veel licht binnenkomt, is zeer kindvriendelijk ingericht met sprookjesachtige tinten  en mooie frisse kleuren. De ruimte is niet volgepropt met meubels waardoor er nog genoeg ruimte overblijft om te spelen. De mooie muurschilderingen en ornamenten aan de muren maakt de ruimte compleet voor de fantasie van de kleintjes.Daarnaast beschikken wij over een grote buitenspeelruimte  waar de kinderen naar alle hartelust kunnen spelen. 

Wilt u een rondleiding of meer informatie - bijvoorbeeld over aanmelden, tarieven, etc. - neem dan contact op met ons: info@kinderopvanghappy.nl  of bel naar: 06 45608884.
 
Share our website