Informatiepagina's

Openingstijden

Kinderopvang Happy is 11 uur per dag geopend op werkdagen tussen 07.30 uur en 18.30 uur. Op aanvraag is er ook verlengde opvang mogelijk vanaf 07.00 uur tot 19.00 uur. Daarnaast biedt Kinderopvang Happy ook de mogelijkheid om een kindplaatsingscontract af te sluiten voor halve dagen en/of een kindplaatsingscontract met minder uren dan de openingstijden op een dag. Het kan dus zijn dat Kinderopvang Happy pas om 08.00 uur de deuren opent  indien er die dag kinderen vanaf 08.00 uur worden gebracht.

Voor het brengen en halen van uw kind kunt u gebruik maken van het ijzeren hek gelegen aan de buitenspeelruimte. U kunt dan doorlopen en aanbellen bij de (schuifpui)ingang. In en om het gebouw hangen camera’s. De pedagogisch medewerker kan zo zien wie zich op de buitenspeelplaats bevinden en/of wie er bij de ingang staat.  

Op de algemeen erkende feestdagen (ook de week tussen kerst en oud & nieuw),Koningsdag, 1e & 2e Pinksterdag, Bevrijdingsdag 2020, Hemelvaartsdag, Vrijdag na Hemelvaartsdag, Goede vrijdag  & 2 studiedagen per jaar zijn wij gesloten. Deze sluitingsdagen kunnen niet worden ingehaald.  
Share our website