Informatiepagina's

Tarieven

Mede door alle extra kwaliteitseisen vanuit de overheid zal de belastingdienst vanaf 2019 een hoger uurtarief aan kinderopvangtoeslag uitkeren. De maximum uurtarieven waarover ouders kinderopvangtoeslag ontvangen in 2019 zijn: € 8,02. Kinderopvang Happy zal haar uurtarief hierop aanpassen.
Indien u een exacte (gratis) berekening wenst van uw netto maandkosten voor onze kinderopvang en de bijdrage die u van de overheid kunt ontvangen verwijzen wij u naar de site van de belastingdienst. http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/ 
 
Wilt u weten of er voor uw kind snel een plaats is op kinderopvang Happy of wilt u hulp bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag dan kunt u bellen met 06 45 60 888 4 of mailen naar info@kinderopvanghappy.nl
 
Opvangvormen Tarieven 2019/2020
Hele dagopvang €8,02
Halve dagopvang €8,02
 
De prijs is per uur aangegeven. Luiers en voeding is bij de prijs inbegrepen. Voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst is het noodzakelijk dat u (en/ of uw eventuele partner)  werken, studeren, een traject of cursus volgen bij een gecertificeerde instelling. Hoogte van uw tegemoetkoming is afhankelijk van uw (gezamenlijk) inkomen. Voor één-oudergezinnen gelden andere regels.

Hulp bij uw berekening of bij uw aanvragen nodig?
Wij kunnen u ondersteunen bij het aanvragen of wijzigen van uw kinderopvangtoeslag en uw contacten met de Belastingdienst. Voor deze dienstverlening worden geen kosten in rekening gebracht.
 
Share our website