Informatiepagina's

Voor ouders

BENT U OPZOEK NAAR EEN KINDEROPVANG IN ROTTERDAM WAARBIJ VEILIGHEID, LIEFDE EN PROFESSIONALITEIT OP DE VOORGROND STAAN?
Dan heeft u dit gevonden. Kinderopvang Happy in Rotterdam Zuid biedt persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige zorg aan kinderen waarbij liefde centraal staat. Wij dragen graag bij aan een goede en gezonde ontwikkeling van de kinderen binnen een veilige en vertrouwde omgeving.

Als u interesse heeft in onze kinderopvang, kunt u vrijblijvend een afspraak maken met de eigenaar  voor een rondleiding. Tijdens het eerste bezoek kunt u de sfeer op de locatie ‘proeven’ en al uw vragen over de opvang bij Happy stellen.
 
Persoonlijk contact 
Een ouder die zich welkom voelt en vertrouwen heeft in de pedagogisch medewerkers, brengt haar kind met een gerust hart naar de opvang. Dit heeft zijn weerslag op hoe het kind zich daar voelt.
Vanaf het moment dat uw kind bij ons komt, delen we de verzorging en de opvoeding. Wij vinden daarom de informatie-uitwisseling over uw kind heel belangrijk.
Het opbouwen van een goede samenwerking en wederzijdse informatie-uitwisseling vraagt om  goede communicatie en een open, uitnodigende houding. De gedeelde opvoedingsverantwoordelijkheid brengt dit met zich mee. Respect voor elkaar, elkaars mening en (culturele)achtergrond, vormt hierbij de basis. We besteden aandacht aan een goede, regelmatige informatie-uitwisseling. In beginsel is dit bij de eerste rondleiding, intake en (eventueel) wendagen en vervolgens bij de dagelijkse haal- en brengcontacten en de oudergesprekken.

‚Äč
Share our website