Informatiepagina's

Vragen aan onze Jeugdverpleegkundige?

Wij werken samen met  een vaste jeugdverpleegkundige die werkzaam is voor het Centrum voor Jeugd en Gezin in Rotterdam Zuid. Zij is mede verbonden aan kinderopvang Happy. Haar taak is in het algemeen onze kinderopvang te ondersteunen als het gaat om het welbevinden en de gezondheid van de kinderen.

Indien u vragen heeft die te maken hebben met het welbevinden en de opvoeding van uw kind en u wilt deze vraag voorleggen aan onze jeugdverpleegkundige, dan kunnen wij u uiteraard kosteloos met haar in contact brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen over voeding, beweging, slapen, luisteren of (faal)angst. Samen met u kijkt de jeugdverpleegkundige naar de beste oplossing voor de vraag.

Themabijeenkomsten: 
Er kunnen bij ons op locatie ook themabijeenkomsten worden georganiseerd (wanneer hier vraag naar is). De jeugdverpleegkundige geeft dan groeps/oudervoorlichting over een bepaald thema naar wens, bijvoorbeeld; Hoe ga ik om met een eigen willetje? Of andere vragen rondom opgroeien en opvoeden, lijkt u dit interessant? dan kunt u dit aangeven bij de pedagogisch medewerker van uw kind. De leidinggevende zal vervolgens contact opnemen met de jeugdverpleegkundige om een afspraak in te plannen. Aan deze service zijn geen extra kosten verbonden. 


 
Share our website